Le Pain d'Antan onthult zijn nieuwe collectie luxe pralines

Le Pain d'Antan onthult zijn nieuwe collectie luxe pralines

Een gastronomische reis voor fijnproevers

Een gastronomische reis voor fijnproevers

Ambachtelijke bakkerij Le Pain d'Antan, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, kondigt met trots de lancering aan van zijn nieuwe assortiment premium pralines op vrijdag 15 december 2023. Onze collectie, speciaal ontworpen voor veeleisende chocoladeliefhebbers, bestaat uit vijf assortimenten pralines die elk een uitzonderlijke smaakervaring bieden.

  1. Selectiedoosje (10 pralines): deze doos is een uitnodiging om verfijning te ontdekken via een zorgvuldig geselecteerd assortiment, ideaal voor wie wil genieten van de elegantie van handgemaakte chocolade.
  2. Doosje Noir Intense (10 pralines): speciaal ontworpen voor liefhebbers van pure chocolade. Deze doos benadrukt de diepte en intensiteit van de puurste chocolade en biedt een rijke smaakervaring.
  3. Kennismakingsdoosje (15 pralines): perfect voor wie een waaier aan smaken wil ontdekken. Deze doos biedt een ontdekkingstocht langs al onze pralines en weerspiegelt de diversiteit en creativiteit van onze chocoladefabriek.
  4. Pralinédoosje (15 pralines): met minimaal 70% gedroogd fruit zijn onze pralines een waar meesterwerk. Deze doos is opgedragen aan liefhebbers van de harmonieuze combinatie van chocolade en gedroogd fruit.
  5. Fijnproeversdoosje (24 pralines): de ultieme verwennerij, deze doos biedt een verscheidenheid van onze pralines, zodat u de uitmuntendheid van ons assortiment kunt proeven.

Bij Le Pain d'Antan zijn we trots op het werken met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat elke praline niet alleen een plezier voor de smaakpapillen is, maar ook een kunstwerk. Onze pralines zijn het resultaat van traditionele knowhow, een combinatie van innovatie en respect voor voorouderlijke chocoladetechnieken.

We nodigen je uit om deze nieuwe collectie in de winkel te ontdekken.

powered by hypnotized