1 x La Chebba (70% amandelpraliné, hele geroosterde amandelen, omhuld met melkchocolade)
1 x Babylone (70% amandel-sesampraliné, jasje van melkchocolade)
1 x Alep (85% pistachepraliné, bedekt met pure chocolade)
1 x Alexandrie (70% amandelpraliné, cacaonibs, jasje van melkchocolade)
1 x Piémont (70% rustieke hazelnootpraliné, geroosterde hazelnootstukjes, afgewerkt met melkchocolade)
1 x San Diego (70% pecanpraliné, knapperige feuilletine, omhuld met melkchocolade)
1 x Réunion (Ganache van pure chocolade uit Mexico 66%, met infusie van Bourbonvanille, bedekt met pure chocolade)
1 x Milano (70% ganache van pure chocolade uit Santo Domingo, met extract van 100% Arabica koffiebonen, omhuld met pure chocolade)
1 x Pure Origine (76% ganache van pure chocolade uit Ecuador, afgewerkt met pure chocolade)
1 x Osaka (Zachte Yuzu-karamel, omhuld met pure chocolade)
1 x Quiberon (Zachte karamel met infusie van bourbonvanille, fleur de sel, bedekt met pure chocolade)
1 x Virgin Mojito (Limoengelei, vanillebonen, ganache van pure chocolade met infusie van verse munt, omhuld met pure chocolade)
1 x Venise Rouge (Frambozenconfijt, ganache van pure chocolade met frambozenpuree, jasje van pure chocolade)
1 x Bengale Passion (Gelei van passievrucht en mango, ganache van melkchocolade en passievrucht, bedekt met melkchocolade)
1 x Earl Grey (Tweekleurenpraline met ganache van pure chocolade met extract van Earl Grey-thee en ganache van witte chocolade met citroen, jasje van pure chocolade)