De Victor Hugo van de vanillegebakjes. In het amandelkoekje en de botercrème wedijveren kleine subtiele accenten met de fijngesneden marsepein om uw aandacht.
Een sabayon van hazelnootpraliné op een zachte hazelnootcake met daarop een ouderwetse praliné, dit alles geplaatst op een mengsel van gekarameliseerde gedroogde vruchten met gezouten boter opgesloten in een korst van 45% melkchocolade.
Deze Joconde met amandelen weet u ongetwijfeld te verleiden. Op een bodem van zanddeeg combineert ze vanillecrème met frambozen en frambozenmousse met een meringue om het geheel compleet te maken.
Op het zandkoekje van hazelnoot en melkchocolade zit een verfijnde mousse van Madagaskar-vanille rond een romig hart van Madagaskar-vanille en een subtiel vleugje chocolade met 70% cacao, overgoten met een glazuur van melkchocolade en bestrooid met hazelnootstukjes.
Een subtiele mix van smaken en texturen. Een zacht koekje met amandelen en citroen op een knapperig zandkoekje, overgoten met een mango-passievruchtenmousse en een intermezzo van mango's gepocheerd met vanille.
Een mousse van fondantchocolade met een hart van vanillecrème-brûlée op een 'krokante feuilletine', rustend op een bedje van amandelbiscuit en omhuld met een cacaogelei.
Appelcake: Oma's appelcake met heel veel appelen! Vanillecake: de vochtige cake uit onze kindertijd met een heerlijke vanillesmaak. Marmercake: een tweekleurige cake met een combinatie van vanille en chocolade.
Tiramisu: boudoirs, koffie en mascarpone. Tiramisu speculaas: een huisgemaakte speculaaskruimel en een tiramisu mousse. Chocolademousse: een mousse met een intense chocoladesmaak.