terug naar productgamma

De selectie pralines

Beschikbaar vanaf 30 Januari

Deze doos bevat vijf soorten uitzonderlijke pralines:

- La Quiberon: Zachte karamel doordrenkt met Bourbon vanille, fleur de sel en melkchocoladeschelp
- Piemonte: 70% rustieke hazelnootpraliné, hele geroosterde hazelnoot en melkchocoladeschelp
- La San Diego: 70% pecannootpraliné, knapperige Feuilletine en melkchocoladeschelp
- La Bengale passion: gelei van passievrucht en mango, ganache van melkchocolade en passievrucht, omhulsel van melkchocolade
- La Venise: gekonfijte frambozen, ganache van pure chocolade en frambozenpuree, omhulsel van pure chocolade.

Allergenen: Melk, soja, tarwe, gerst, noten
Gewicht: 120gr (Doos van 5x3 pralines)

De pistache/frambozen macaron

Beschikbaar van 14 t/m 16 februari

Deze delicate macaron in Valentijnsdagkleuren is ideaal om met twee personen te delen.
De delicate rode schaal bevat een pistache-inzetstuk bestaande uit gereconstitueerde pistache, room en een pistachekoekje en gekarameliseerde pistachenoten.
Alles gedecoreerd met vanille-mascarponecrème en frambozen.

Onze gebakjes

Beschikbaar van 12 t/m 16 februari

Ontdek onze gebakjes in hun meest romantische vorm:

De Carawète
Browniekoekje, pindakaramel, pindamousse, melkchocoladecoating
Decor: reep melkchocolade, pinda's

De Frambozenboom
Krokante zandkoekjes, vanillecrème, frambozenmousse, gekonfijte frambozen
Decor: pure meringue, frambozenmeringue

Mango-Passie
Zacht amandel-citroenkoekje, knapperige zandkoekjes, mango-passiemousse en inzetstuk van vanille-gepocheerde mango's, romige passievrucht
Decor: melkchocoladerepen

Piemonte
Crème van hazelnootpraliné, zachte hazelnootcake, ouderwetse praliné, gedroogde vruchten gekarameliseerd in gezouten boter gevangen in een bast van melkchocolade van 45%
Decor: pralinemousse en chocolade-hazelnoot

De koninklijke chocolade
Amandelkoekje, smeltende chocolademousse, vanille crème brûlée inzetstuk, knapperige Feuilletine, cacaoglazuur.
Decor: pure chocolade, cacao

Gastronomische Vanille
Zandkoekjes van hazelnoot en pure chocolade, mousse van Madagascar vanille, romige kern doordrenkt met Madagascar vanille en een subtiele hint van 70% cacaochocolade, omhulsel van melkchocolade bestrooid met gehakte hazelnoten
Decor: gekarameliseerde hazelnoot, reep melkchocolade

Pistache Vanille
Pistachezandkoekjes, pistachecrème, zacht pistachekoekje, frambozencoulis, Madagascar vanillecrème, mascarpone
Decor: vanillecrème en frambozencrème
powered by hypnotized